Πέμπτη 24 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
25Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Εκδηλώσεις ενάντια στον ιμπεριαλισμό

Με ενθουσιασμό στο ρυθμό του 25ου Φεστιβάλ έχει μπει η δράση όλων των οργανώσεων της ΚΝΕ. Σε κάθε γειτονιά, χώρο δουλιάς και μόρφωσης, στην Αθήνα και σ' όλη την Ελλάδα, οι ΚΝίτες και οι ΚΝίτισσες, προετοιμάζουν και στήνουν τις εκδηλώσεις του. Πρώτος μεγάλος σταθμός στο φετινό ταξίδι του Φεστιβάλ θα είναι το μεγάλο αντιιμπεριαλιστικό μπλόκο που θα στηθεί στις 10 και 11 Ιούλη, στο Λιτόχωρο, στους Ευζώνους και στη Θεσσαλονίκη. Για την επιτυχία αυτής της πανελλαδικής, αντιιμπεριαλιστικής κινητοποίησης, τα μέλη της Οργάνωσης απευθύνονται πλατιά στους νέους, τους καλούν να συμμετάσχουν στο νεανικό μπλόκο της ειρήνης, να δώσουν δυναμική συνέχεια στο αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, που έδωσε ηχηρή απάντηση στο έγκλημα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στα Βαλκάνια.

Στην ειρήνη και την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό είναι αφιερωμένες και οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, που ήδη ξεκίνησαν και θα πυκνώσουν τις επόμενες μέρες, φτάνοντας ακόμα πιο πλατιά στη νεολαία σε όλη τη χώρα, με τις θέσεις και την πολιτική του ΚΚΕ. Οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που θα γίνουν αυτές τις μέρες είναι:

Σήμερα Πέμπτη:

  • Στις 8.30 μ.μ.,στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης,όπου θα μιλήσει ο Θοδωρής Λιάπης,γραμματέας της ΤΟ Νοτιοανατολικών Συνοικιών και μέλος του ΣΠ Αθήνας της ΚΝΕ, και θα περιλαμβάνει πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

Αύριο Παρασκευή 25/6:

  • Στα Προσφυγικά της Πάτρας,στις 8 μ.μ.,με ομιλία του Θέμη Γκιώνη,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και συναυλία από ερασιτεχνικά συγκροτήματα.
  • Στον Πειραιά,στην Πλατεία Δωδεκανήσου στα Καμίνια,στις 8 μ.μ. Το Σάββατο 26/6:
  • Στον Αγ. Παντελεήμονα στην Αχαρνών, στις 8 μ.μ.

Την Τρίτη 29/6:

  • Στην πλατεία Αγ. Ελεούσας, της Αγ. Βαρβάρας,στις 8.30 μ.μ.,με ομιλητή τον Βασίλη Παντελάρο,μέλος του Γραφείου Αθήνας της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ