Παρασκευή 25 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
25Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - "ΟΔΗΓΗΤΗ"
Ολοταχώς για Λιτόχωρο - Ευζώνους - Θεσσαλονίκη

Προετοιμάζοντας την πανελλαδική, αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση στο Λιτόχωρο, τους Ευζώνους και τη Θεσσαλονίκη, στις 10 και 11 Ιούλη,οι οργανώσεις της ΚΝΕ σχεδιάζουν τη δράση τους στη νεολαία, το πώς θα συμβάλλουν καλύτερα στο μεγάλο άνοιγμα της Οργάνωσης στα πλαίσια του 25ου Φεστιβάλ.

Ηδη έχουν προγραμματιστεί δεκάδες προφεστιβαλικές εκδηλώσεις, που θα προηγηθούν της πανελλαδικής κινητοποίησης και θα καλούν τους νέους να συμμετάσχουν μαζικά στο διήμερο. Κάθε ΚΝίτης απευθύνεται στους νέους του χώρου του, κάθε οργάνωση "οργώνει" το χώρο ευθύνης της, η αφίσα - κάλεσμα στο νεανικό αντιιμπεριαλιστικό μπλόκο γεμίζει τους δρόμους, με στόχο να γίνει γνωστό απ' άκρη σ' άκρη στη νεολαία, ότι ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο συνεχίζεται,ότι η επόμενη απάντηση στα σχέδια των ιμπεριαλιστών δίνεται στο Λιτόχωρο, στους Ευζώνους, στη Θεσσαλονίκη στις 10 - 11 Ιούλη. Οπως φαίνεται από την ανταπόκριση της νεολαίας, η επιτυχία της κινητοποίησης θα είναι μεγάλη και θα συμβάλει στο άνοιγμα ακόμα πλατύτερων διαύλων επικοινωνίας της ΚΝΕ με τους νέους.

Στον παλμό του Φεστιβάλ και της πανελλαδικής διήμερης κινητοποίησης, χτυπούν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που έχουν ξεκινήσει και θα αυξηθούν τις επόμενες μέρες. Κεντρικός θεματικός τους άξονας θα είναι η πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό, η ανάγκη συνέχειας του μεγάλου αγώνα που έκανε ο λαός κι η νεολαία της χώρας μας όλο το προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες είναι:

Σήμερα Παρασκευή:

  • Στα Προσφυγικά της Πάτρας,στις 8μ.μ.,όπου θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης,μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συναυλία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα.
  • Στον Πειραιά,στην Πλατεία Δωδεκανήσου στα Καμίνια,στις 8μ.μ.

Αύριο Σάββατο 26/6:

  • Στον Αγ. Παντελεήμονα στην Αχαρνών, στις 8μ.μ.

Τρίτη 29/6:

  • Στην πλατεία Αγ. Ελεούσας, της Αγ. Βαρβάρας,στις 8: 30μ.μ.,με ομιλητή τον Βασίλη Παντελάρο,μέλος του Γραφείου της Οργάνωσης Αθήνας της ΚΝΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ