Παρασκευή 2 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η κοροϊδία

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν τι ρόλο παίζουν. Ο λόγος για τους βουλευτές της κυβέρνησης, που στρογγυλοκάθισαν ωραία ωραία χθες στα έδρανα της Επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής, για να εγκρίνουν υποτίθεται τον διορισμό του Ρ. Λιντς ως διευθύνοντα σύμβουλο της "Ολυμπιακής"!

***

Δηλαδή να εγκρίνουν τι; Κάτι που η κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει (νύχτα, μην το ξεχνάμε) και έχει συμφωνήσει. Εκτος από τον ελληνικό λαό μάλλον κοροϊδεύουν και τον εαυτό τους.

***

Αυτά την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι στον Εθνικό Αερομεταφορέα διαδήλωναν στους δρόμους της Αθήνας. Αυτά, έτσι για να ξέρουμε ποιος είναι με ποιον.

***

ΕΠΑΦΕΣ σε όλη την Ελλάδα, με "αποστρατευμένα" στελέχη του ΠΑΣΟΚ και στελέχη του ΔΗΚΚΙ, λέει ο Σκανδαλίδης ότι κάνει το "κίνημα" στα πλαίσια των μετεκλογικών δραστηριοτήτων! Πράγμα που σημαίνει ότι... τρέχουν πανικόβλητοι εκεί στο ΠΑΣΟΚ!

***

Μάλιστα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δηλώνει επίσης, ότι τα στελέχη αυτά τα "απολωλότα"... σπεύδουν μόνα τους να αγκαλιάσουν το "κίνημα", το οποίο από την πλευρά του τους επισημαίνει τον... κίνδυνο της επανόδου της "συντηρητικής παράταξης"!

***

Τελικά, όταν έρθουν τα δύσκολα, αυτό το κόμμα καταλήγει στις ρίζες του, δηλαδή το κλασικό πλέον "δεξιά - αντιδεξιά". Ομως από την άλλη πλευρά, να το περίμενε ποτέ ο Τσοβόλας, ότι αυτό το δίλημμα (που επί χρόνια εφάρμοσε) θα το έβρισκε μπροστά του;

***

Κάτι παιγνίδια που παίζει η πολιτική! Πραγματικά περίεργα ώρες ώρες...***

ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του Λιμενικού και τη βια αντιμετώπισαν οι διαδηλωτές ενάντια στη διέλευση ΝΑΤΟικών δυνάμεων χθες στην Πάτρα, δείγμα του ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να δίνει "γην και ύδωρ" στα γεράκια του πολέμου.

***

Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού όμως συνεχίζει να καταδικάζει τη δράση του ΝΑΤΟ ακόμα και τώρα, που δηλώνουν "ειρηνευτές". Αυτό ας μην το ξεχνάνε οι κυβερνώντες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ