Παρασκευή 2 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αποκλεισμός της βάσης του Αραξου

Διοργανώνεται την Κυριακή, 4 του Ιούλη, στις 6.30 μμ, από την Επιτροπή Ειρήνης Αχα'ϊας και φορείς της περιοχής

Ενα νέο μεγάλο ΟΧΙ στην υποτέλεια στον ευρωατλαντικό φασισμό του ΝΑΤΟ και στο συνεχιζόμενο έγκλημα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στα Βαλκάνια βροντοφωνάζει και πάλι το φιλειρηνικό κίνημα της Αχαϊας, με επικεφαλής την Επιτροπή Ειρήνης Αχαϊας που διοργανώνει νέα πορεία προς την αμερικανοΝΑΤΟική βάση του Αραξου και αποκλεισμό της, την Κυριακή 4 του Ιούλη, στις 6.30 μ.μ. Η Επιτροπή Ειρήνης Αχαϊας καλεί όλους τους μαζικούς φορείς και το λαό της περιοχής να συμμετάσχουν για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη συνεχιζόμενη παραμονή των αμερικανικών βάσεων στη χώρα μας, ιδιαίτερα τώρα που όπως όλα δείχνουν οι περιοχές Ηγουμενίτσας, Πάτρας, Ακτιου και Αραξου μετατρέπονται σε ορμητήριο των αμερικανοΝΑΤΟικών στρατευμάτων κατοχής προς το Κόσσοβο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η απόβαση Ολλανδών ΝΑΤΟικών στρατιωτών που αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Πάτρας μυστικά με επιβατικό πλοίο και παρέμειναν στο στρατόπεδο ΚΕΤΧ της Πάτρας.

  • Με ομόφωνη απόφασή του το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ - ΝΠΔΔ Πελοποννήσου - Νοτιοδυτικής Ελλάδας καταδικάζει την παραμονή των ΝΑΤΟικών στο στρατόπεδο της πόλης και απαιτεί από την κυβέρνηση να σταματήσει κάθε συμμετοχή στο βρώμικο πόλεμο, ενώ καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στον αποκλεισμό της βάσης του Αραξου, με ώρα αναχώρησης στις 5.30 μμ από την Πλατεία Αγ. Γεωργίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ