Πέμπτη 15 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το στερνό "αντίο" στον Γιάννη

Μέσα σε βαθιά θλίψη η οικογένεια, οι φίλοι κι οι σύντροφοί του αποχαιρέτησαν χτες το μεσημέρι τον 19χρονο ΚΝίτη, Γιάννη Πεντεβή,που έχασε προχθές τη ζωή του στη θάλασσα του Πόρτο Ράφτη.

Απευθύνοντας το στερνό "αντίο", στον αγαπημένο σύντροφο, η Μαρία Ραγκούση,μέλος του ΣΠ Αθήνας της ΚΝΕ και γραμματέας της ΤΟ Περιστερίου, είπε:

"Είναι για όλους μας πολύ δύσκολο να το πιστέψουμε και να σου πούμε το τελευταίο "αντίο". Ενα είναι σίγουρο, ότι, το διάστημα που σε γνωρίσαμε μόνο καλά λόγια μπορούμε να πούμε για σένα. Ησουν ο σύντροφος, ο φίλος, το καλό παιδί, που όλους μας εμψύχωνες και αυτό που θυμόμαστε όλοι είναι το μόνιμα χαραγμένο χαμόγελο στα χείλη σου. Ησουν μπροστάρης στους αγώνες, θαρραλέος και πάλευες με όλες σου τις δυνάμεις γι' αυτό που πραγματικά πίστευες.

Τις τελευταίες μέρες ήσουν ιδιαίτερα χαρούμενος. Ησουν σίγουρος ότι είχες περάσει στις εξετάσεις και θα άρχιζε μια καινούρια ζωή για σένα, θα ανοίγονταν καινούριοι δρόμοι. Σύντροφε και φίλε, στη ζωή και στον αγώνα, μόνο μια υπόσχεση μπορούμε να σου δώσουμε, θα σε θυμόμαστε για πάντα και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε γι' αυτό που κι εσύ πίστευες με τόσο πάθος. Είμαστε σίγουροι πως αυτό θες κι εσύ. Αλλωστε, πάντα μας έλεγες πως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτούς που έχουν δίκιο.

Σύντροφε Γιάννη, καλό ταξίδι... ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ