Πέμπτη 15 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο "Αμ. Φλέμινγκ"

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 σήμερα το πρωί στην πύλη της πτέρυγας "Τσαγγάρη" αντιδρούν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμινγκ" στα Μελίσσια στην απόφαση της διοίκησης να το συρρικνώσει με το κλείσιμο 97 κρεβατιών. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία στην πτέρυγα "Ζωοδόχο Πηγή" και αποκλεισμό του κτιρίου.

Στο πλευρό τους στη σημερινή κινητοποίηση καλούν και τους κατοίκους της περιοχής γιατί, όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους, "το Νοσοκομείο μας μαζί με το "Σισμανόγλειο", είναι τα μοναδικά γενικά δημόσια νοσοκομεία που καλύπτουν τη μεγάλη περιφέρεια των βορείων προαστίων, με 1,5 εκατομμύριο κατοίκους περίπου".

Το Νοσοκομείο "Αμαλία Φλέμινγκ" αποτελείται από τρεις πτέρυγες, την πτέρυγα "Τσαγγάρη", την πτέρυγα "Ζ. Πηγή" και την πτέρυγα "Μπόμπολα".

Η διοίκηση του Νοσοκομείου αποφάσισε από σήμερα το οριστικό κλείσιμο της πτέρυγας "Ζ. Πηγής", χωρίς να έχει μεταφερθεί το σύνολο των λειτουργιών της. Ετσι από αύριο, 16 του Ιούλη, το "Αμαλία Φλέμινγκ" θα στερείται 97 κρεβάτια νοσηλείας ασθενών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ