Σάββατο 3 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εχουμε μεγάλη εμπειρία στα θέματα προβοκάτσιας

Προειδοποίηση προς οποιονδήποτε θελήσει να αντιμετωπίσει προβοκατόρικα το ΚΚΕ, έδωσε χτες στη Βουλή η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα. Οπως είπε, «το ΚΚΕ, πέρα από όλες τις εμπειρίες που έχει, σημαντικές, ορισμένες και πικρές και αρνητικές, έχει μεγάλη εμπειρία στα θέματα της προβοκάτσιας. Οι προβοκάτορες λοιπόν ας το πάρουν υπόψη».

Το σχόλιο ακολούθησε τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ Χάρη Καστανίδη, που δήλωσε με σαφέστατη αιχμή ότι «δεν εζήτησα το λόγο για να σχολιάσω τα χειροκροτήματα φιλοφροσύνης των συναδέλφων της ΝΔ προς την κυρία Παπαρήγα». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ εσκεμμένα θέλησε να ξεχάσει την απάντηση που έδωσε η Αλέκα Παπαρήγα, όταν οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν τη φράση της περί «φιάσκου», που προκαλείται από την πρόταση μομφής του ΠΑΣΟΚ. «Μην χειροκροτάτε, θα σας πολεμήσουμε μέχρι τέλους», δήλωσε η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο θέμα παρενέβη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος υπερασπίστηκε το... θεσμό της πρότασης δυσπιστίας, ανεξάρτητα από το πολιτικό της περιεχόμενο, λέγοντας ότι «είναι κορυφαία κοινοβουλευτική πράξη» και δηλώνοντας ότι ο ΣΥΝ θα συμβάλλει «ώστε αυτή η διαδικασία να κρατηθεί στο επίπεδο που της αρμόζει». Σχολιάζοντας πάντως την παρέμβαση του Χ. Καστανίδη είπε ότι «δε θέτουμε τις απόψεις μας υπό την κρίση οποιουδήποτε άλλου κόμματος και πολύ περισσότερο δε δεχόμαστε εξομοιώσεις και ταυτίσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ