Τετάρτη 21 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΖΙ: ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΕΓΩ ΚΕΡΔΙΖΩ

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ; «Ο "τσάρος" Αλογοσκούφης μπαίνει καπέλο στον Σάββα Τσιτουρίδη με εντολή Καραμανλή και απειλεί το ΠΑΣΟΚ με έρευνα σε βάθος 10ετίας για τα δικά του πεπραγμένα στην αγορά των ομολόγων από τα ασφαλιστικά Ταμεία σε μια λογική συμψηφισμού. Ο πόλεμος "γαλάζιων" και "πράσινων" για το ποιος έκανε τα χειρότερα εκμεταλλευόμενος τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων, θα κορυφωθεί την Πέμπτη στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία» (το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΜΕΤΑ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ: «Οι κάτοικοι της "γηραιάς ηπείρου" είναι στην πλειονότητά τους δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ενωσης σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενέργησε η βρετανική εφημερίδα Financial Times στις πέντε μεγαλύτερες χώρες της Ενωσης (...) εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι το 44% των ερωτηθέντων σε Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία πιστεύει ότι η ζωή τους χειροτέρευσε μετά την ένταξη των χωρών στην Ευρωπαϊκή Ενωση» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΠΟΥ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ: «Μας βλέπουν όλους... τρομοκράτες! Προτάσεις - σοκ στο σχέδιο δράσης της γερμανικής προεδρίας. Μπαράζ μέτρων για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, πολλά από τα οποία δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περιλαμβάνει το "Σχέδιο δράσης για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας" που έχει επεξεργαστεί η γερμανική προεδρία της Ενωσης σε συνεργασία με τον συντονιστή κατά της Τρομοκρατίας Ντε Βρις (...) στο πλαίσιο της πολιτικής καταπολέμησης της "ριζοσπαστικοποίησης" προβλέπονται μέτρα σε "περιβάλλοντα - κλειδιά" (...) αυτό σημαίνει αυξημένη παρακολούθηση των φοιτητών και των φυλακισμένων όπως και των μουσουλμάνων αδιακρίτως (...) μέτρα κατά της "παράνομης εξτρεμιστικής λογοτεχνίας και άλλων μέσων ενημέρωσης" (...) βάζει αυτομάτως στο στόχαστρο κάθε κίνημα και κυρίως αυτό που αναπτύσσεται τελευταία στην Ευρώπη κατά της παγκοσμιοποίησης ως δυνάμει τρομοκρατικό» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ