Τετάρτη 25 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΛΕΙΑ
Τρομοκρατική επίθεση σε βάρος στελέχους του ΚΚΕ

Ανακοίνωση - καταγγελία της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ

Τρομοκρατική επίθεση δέχτηκε χτες, στις 4.50 τα ξημερώματα, το στέλεχος του ΚΚΕ Αλέκος Αρβανιτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου και μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Ηλείας, από «γνωστούς - αγνώστους», οι οποίοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του! «Από τη φωτιά που προκλήθηκε καταστράφηκε το αυτοκίνητο και κινδύνεψε να καεί το ίδιο του το σπίτι, γεγονός που αποφεύχθηκε από καθαρή συγκυρία και τύχη», σημειώνει με καταγγελία της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΚΚΕ.

Η ΝΕ Ηλείας πραγματοποιεί, με αφορμή αυτή την τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος του στελέχους του Κόμματος, συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, σήμερα, Τετάρτη 25 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Οπως σημειώνεται, τα φαινόμενα αυτά «έρχονται να προστεθούν σε προηγούμενες επιθέσεις κατά μελών και στελεχών του ΚΚΕ». Σε άλλο σημείο, επισημαίνεται ότι «η καλύτερη απάντηση στην τρομοκρατία, στην πολιτική του αυταρχισμού και της καταστολής ήταν και είναι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Οσο πιο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ, τόσο πιο αποφασιστικά θα αποτρέπονται τέτοια φαινόμενα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ