Τρίτη 12 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Με ομιλία σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία του Φάρου στην Αλεξανδρούπολη, το βράδυ του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία της Αλέκας Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Κάλεσε σε «αγώνα δρόμου» τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες, τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος, όλους όσοι έχουν πειστεί ότι πρέπει να βάλουν φρένο στην πλουτοκρατία και τα κόμματά της και να σπρώξουν τις εξελίξεις σε θετική κατεύθυνση και με την ψήφο τους. Εξηγώντας ότι «αγώνας είναι και οι εκλογές».

Το Σάββατο, η Αλέκα Παπαρήγα περιόδευσε σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, συνοδευόμενη από τον Θ. Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ, τα μέλη της ΚΕ Σ. Βλισίδου, Δ. Κρεωνά, Π. Ταξόπουλο, Π. Μεντρέκα και πολυμελή κλιμάκια στελεχών των Κομματικών Οργανώσεων Ροδόπης και Εβρου.

Στη διάρκεια της περιοδείας στην Κομοτηνή, μίλησε σε σύσκεψη με γυναίκες, συναντήθηκε με εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων «ΝΤΙΑΞΟΝ» - θυγατρική των ΕΛΠΕ - και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας. Στην Αλεξανδρούπολη επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ όπου λειτουργεί το πρόγραμμα «Κιβωτός» και μίλησε σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία του Φάρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ