Πέμπτη 12 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Νέο επεισόδιο στην αντι-ΠΑΜΕ επίθεση

Συνέχεια στην ενορχηστρωμένη επίθεση ενάντια στο ΠΑΜΕ δίνουν οι δυνάμεις του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού, αυτή τη φορά στο σωματείο των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου της Αθήνας (Ενωση Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Αθήνας - ΕΕΔΑ).

Οπως καταγγέλλει η παράταξη «Εργατικό» (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ), μετά τη Γενική Συνέλευση - παρωδία όπου δεν επιτράπηκε σε καμιά «ενοχλητική» (βλ. διαφορετική από αυτή της μπλε διοίκησης) φωνή να ακουστεί, η διορία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων στις εκλογές (που ολοκληρώνονται σήμερα) ανακοινώθηκε 3 μέρες ...μετά τη λήξη της! Καταφεύγοντας έτσι σε αντιδημοκρατικά τεχνάσματα, η ΔΑΚΕ μεθόδευσε τον αποκλεισμό του ΠΑΜΕ από τις αρχαιρεσίες, όπως έκανε και 2 χρόνια πριν. Το «Εργατικό», με ανακοίνωσή του, καλεί τους εργαζόμενους σε αποχή από τις εκλογές και σε συσπείρωση στο ΠΑΜΕ, «για να γίνουν τα συνδικάτα κάστρα της ταξικής πάλης για τα συμφέροντα των εργατών».

Είναι φανερό ότι οι δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού θα εντείνουν με κάθε τρόπο και μέσο τη βρώμικη επίθεση ενάντια στο ΠΑΜΕ. Οπως είναι βέβαιο ότι θα σπάσουν τα μούτρα τους, αφού η δύναμη του ΠΑΜΕ είναι οι ολοένα και πιο δυνατοί δεσμοί που οικοδομεί με τους εργαζόμενους σε κάθε τόπο δουλιάς. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους, γι' αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες άθλιες μεθοδεύσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ