Πέμπτη 12 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ακουσαν «Γερμανός» και θυμήθηκαν τον ... Γκαίμπελς!

Το έχουν πει με διάφορους άθλιους τρόπους: Είτε ότι το ΚΚΕ «δεν έχει καθαρή θέση» για την εξαγορά του «Γερμανού» από την «Cosmote», είτε ότι «έκανε πλάτες» στη ΝΔ για αυτή την υπόθεση κι άλλα τέτοια προβοκατόρικα.

Κι όμως, οι πρώτοι που γνωρίζουν την αλήθεια είναι οι ξεπουληματίες του 67% του ΟΤΕ (σ.σ.: ιδού ποιοι «κατηγορούν» το ΚΚΕ!), γιατί σε δική τους Eπερώτηση, σε Eπερώτηση του ΠΑΣΟΚ (!), η βουλευτής του ΚΚΕ, η Ελπίδα Παντελάκη, σημείωσε (και μάλιστα σε επίπεδο Ολομέλειας της Βουλής) τα εξής πεντακάθαρα, καταγγέλλοντας την εξαγορά του «Γερμανού» από την «Cosmote»:

*

«Ελπίδα Παντελάκη: "Με την ευκαιρία της σημερινής Επερώτησης από το ΠΑΣΟΚ για τον ΟΤΕ μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς τομείς της απελευθέρωσης της κυβέρνησης και της νυν και της προηγούμενης (...) Ολα αυτά έχουν επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας» (...) «Ερχεται η κυβέρνηση και με μεγάλη άνεση λέει ότι η εξαγορά της "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" έχει εκτιμηθεί θετικά από την αγορά στα 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Ποτέ δεν έδωσε μια πειστική εξήγηση. Για ποιο λόγο; Τι κάνετε; Από τη μια λέτε να αποκρατικοποιήσετε και δίνετε κομμάτια και από την άλλη αγοράζετε; Και εδώ δεν είναι μόνο το θέμα ότι στα πλαίσια της λογικής σας δώσατε λεφτά έτσι για χάρισμα, που δεν είναι δικά σας. Θα μπορούσατε με τα μισά χρήματα να φτιάξετε ένα καινούριο δίκτυο σαν αυτό που θέλετε να πάρετε εσείς. Αυτά λένε τα στοιχεία και οι ειδικοί. Αρα, εδώ υπάρχει και κάτι άλλο πονηρό, μυστικό (...)».

(Συνεδρίαση ΡΝΣΤ΄ της Ολομέλειας της Βουλής, από τα επίσημα Πρακτικά της Βουλής, 22/6/2007).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ