Πέμπτη 12 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑΡΙΣΑ
Στην πρόταση του ΚΚΕ η διέξοδος των ανέργων

Κάλεσμα στους ανέργους, στους εργαζόμενους, στους νέους ν' αποδυναμώσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και να ενισχύσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ, στις ερχόμενες εκλογές, απηύθυνε ο Τ. Τσιαπλές, γραμματέας της ΝΕ Λάρισας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, από το βήμα της χτεσινοβραδινής πολιτικής εκδήλωσης του Κόμματος για την ανεργία, στην πλατεία Ταχυδρομείου.

«Το ΚΚΕ - τόνισε - θα προβάλλει σταθερά την εναλλακτική του πρόταση για μια αντιμονοπωλιακή - αντιιμπεριαλιστική συμμαχία που θα παλεύει για λαϊκή εξουσία και οικονομία και την ανάγκη να δυναμώσει η εκλογική του δύναμη και όχι μόνο, για να μπορέσει να γίνει πράξη αυτή η πρότασή του, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της ανεργίας και στα άλλα προβλήματα».

Συνεχίζοντας κατήγγειλε την πολιτική της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ πως έχουν μεγάλες ευθύνες που υπηρετεί το κεφάλαιο. Και πρόσθεσε ότι οι άνεργοι είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της «ελεύθερης αγοράς» που υπερασπίζονται η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΝ και ο ΛΑ.Ο.Σ.

Καταλήγοντας ο Τ. Τσιαπλές, αφού παρουσίασε τις θέσεις του ΚΚΕ για την ανακούφιση των ανέργων, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ενισχύστε το ΚΚΕ - επισήμανε - για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε ο πλούτος και τα μέσα που παράγονται να ανήκουν στον κόσμο της δουλιάς, γιατί μόνο έτσι να μπορεί να εκλείψουν η ανεργία και η εκμετάλλευση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ