Πέμπτη 19 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ
Δώστε την απάντηση που ταιριάζει!

Περιοδεία του ευρωβουλευτή του Κόμματος στα Γιάννενα

«Απέναντι σε όλους αυτούς που θεωρούν ότι η Υγεία και άλλα κοινωνικά αγαθά είναι εμπόρευμα, οι εργαζόμενοι και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα είναι ανάγκη να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους. Ενισχύοντας το ΚΚΕ και καταδικάζοντας το δικομματισμό, ώστε και να φοβηθούν αλλά κυρίως να δημιουργηθούν προϋποθέσεις να αποκρουστούν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που σχεδιάζονται μετά τις εκλογές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και θα χειροτερεύσουν ακόμη περισσότερο τη ζωή των εργαζομένων και των ευρύτερων λαϊκών στρωμάτων».

Αυτό ήταν το μήνυμα - προτροπή που απηύθυνε στους εργαζόμενους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε χτες το πρωί με κλιμάκιο του Κόμματος στο οποίο συμμετείχαν ο Κώστας Αλυσσανδράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Γραμματέας της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ Αποστόλης Τασούλας.

Στη διάρκεια της περιοδείας επισημάνθηκαν, μεταξύ άλλων, οι σοβαρές ελλείψεις σε μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό. Ελλείψεις που υπολογίζονται γύρω στα 40% με την υφιστάμενη οργανική σύνθεση του 1989, ενώ οι τομείς καθαριότητας, φύλαξης, ιματισμού και πλυντηρίων έχουν ήδη παραδοθεί σε ιδιώτες.

Ο Θ. Παφίλης μίλησε, το βράδυ, σε αγωνιστική συγκέντρωση που έγινε, την πλατεία Μαβίλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ