Πέμπτη 19 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Με κεντρικό σύνθημα «Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους. Με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει!» οι εκδηλώσεις του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» απλώνονται σε όλη τη χώρα. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

-- Σήμερα, Πέμπτη, στις 8.30 μ.μ. στον Τύρναβο, στο πάρκο Τούμπας με σύνθημα «Μη χαρίζεις τετραετίες σε αυτούς που σου κλέβουν τη ζωή. Στήριξε - Ψήφισε ΚΚΕ».

-- Αύριο Παρασκευή, στις 8 μ.μ. πραγματοποιείται εκδήλωση της ΤΟ Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στο Κορδελιό.

-- Το Σάββατο 21 Ιούλη, η Οργάνωση Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ διοργανώνει προφεστιβαλική εκδήλωση στα Λαγκάδια Αρκαδίας, στη μνήμη του σ. Δημήτρη Κιάμου, που χάθηκε πρόωρα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο σπίτι του Νίκου Πλουμπίδη, προβολή της ομιλίας του Δ. Κιάμου ως υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ το 2004 στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην Πάτρα και συναυλία από νεανικά συγκροτήματα.

Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

-- Προφεστιβαλική εκδήλωση στα πλαίσια του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ, με σύνθημα «Μη χαρίζεις τετραετίες σε αυτούς που σου κλέβουν τη ζωή. Στήριξε - Ψήφισε ΚΚΕ», πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη, στον Τύρναβο, στις 8.30 μ.μ., στο πάρκο Τούμπας.

-- Η Οργάνωση Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ διοργανώνει προφεστιβαλική εκδήλωση στα Λαγκάδια Αρκαδίας, στη μνήμη του σ. Δημήτρη Κιάμου, μεθαύριο, Σάββατο. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο σπίτι του Νίκου Πλουμπίδη, προβολή της ομιλίας του Δ. Κιάμου ως υποψηφίου βουλευτή του ΚΚΕ το 2004 στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην Πάτρα και συναυλία από νεανικά συγκροτήματα.

-- Αύριο, Παρασκευή πανεξόρμηση στις 3 μ.μ., στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ