Πέμπτη 19 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επιχείρηση παρεμπόδισης του ΚΚΕ

Καταγγελία της ΝΕ Κορινθίας του Κόμματος

Τα τζάμια των γραφείων της ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ έσπασαν με πέτρες, χτες το πρωί, «γνωστοί άγνωστοι» στην πόλη της Κορίνθου. Σε σχετική καταγγελία της ΝΕ, επισημαίνεται πως «το γεγονός αυτό αποτελεί συνέχεια της συντονισμένης προσπάθειας παρεμπόδισης της δραστηριότητας του ΚΚΕ στην Κορινθία, που κορυφώθηκε με την επίσκεψη της Γενικής Γραμματέα Αλέκας Παπαρήγα. Προσπάθεια που εκδηλώνεται από κοινού από κυβέρνηση, εργοδοσία, κρατικό μηχανισμό, μαζί με τους "γνωστούς άγνωστους" που είναι στην υπηρεσία τους».

Η προσπάθεια αυτή, σημειώνεται συγκεκριμένα, «εκφράστηκε με την απαγόρευση από την εργοδοσία της ΦΟΥΛΓΚΟΡ να επισκεφθεί το εργοστάσιο και να μιλήσει στους εργάτες η ΓΓ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα. Με πολλαπλά κρούσματα από την αστυνομία, που προσπάθησε με απειλές για αυτόφωρο και εξακρίβωση στοιχείων να τρομοκρατήσει μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, που κολλούσαν αφίσες και έγραφαν συνθήματα προπαγανδίζοντας την πολιτική συγκέντρωση του Κόμματος στην Κόρινθο, ακόμη και στην πλατεία όπου θα μιλούσε η Γραμματέας. Επίσης, με την απόπειρα της Δημοτικής Αρχής του ΠΑΣΟΚ στην Κόρινθο να ξηλώσει αφίσες, ισχυριζόμενη, ωστόσο, ότι, τάχα, αυτό ήταν πρωτοβουλία υπαλλήλων... Κοντά σ' αυτά με την καταστροφή πανό και την αναγραφή αντικομμουνιστικών συνθημάτων από τον αυτοαποκαλούμενο "αντιεξουσιαστικό" πυρήνα στην Κόρινθο».

Η ΝΕ καλεί το λαό και τη νεολαία της Κορινθίας με την πάλη και την ψήφο τους: Να καταδικάσουν τα κρούσματα αντικομμουνισμού και τους φορείς τους, αποδυναμώνοντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ενισχύοντας, παράλληλα, το ΚΚΕ, τον συνεπή και αταλάντευτο αντίπαλο του δικομματισμού και του κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ