Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ
Να μην κάνουμε χαρακίρι με την ψήφο μας

Εντείνεται η δραστηριότητα του Κόμματος στη Μυτιλήνη

Ο υποψήφιος βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης Τετάρτη και Πέμπτη περιόδευσε στις εγκαταστάσεις της χωματερής του Δήμου Μυτιλήνης, στο Νοσοκομείο και στο Γηροκομείο της πόλης και στα χωριά του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Μιλώντας στους εργαζόμενους ο κομμουνιστής υποψήφιος τόνισε την ανάγκη να εγκαταλείψουν τα κόμματα του δικομματισμού που ευθύνονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ.

Στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, ο Σταύρος Σκοπελίτης και απευθυνόμενος στους μικρομεσαίους ελαιοπαραγωγούς και κτηνοτρόφους τόνισε ότι δεν πρέπει να κάνουμε με την ψήφο τους χαρακίρι στα συμφέροντά τους. Πρέπει να δώσουν αποστομωτική απάντηση σε εκείνους - ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - που με την πολιτική τους ευθύνονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία καθημερινά γίνονται όλο και ποιο πιεστικά, αφού στόχος τους είναι η καταστροφή του μικρομεσαίου αγροτικού νοικοκυριού.

«Μας ξέρετε από τους αγώνες που δώσαμε μαζί όλο το προηγούμενο διάστημα και ξέρετε ότι και μετά τις εκλογές θα είμαστε μαζί σας» τόνισε ο Σταύρος Σκοπελίτης και κατέληξε λέγοντας «ότι η ισχυροποίηση του ΚΚΕ θα δώσει φτερά και θα ενισχύσει τους αγώνες που έρχονται και θα ανοίξει το δρόμο για άλλη πορεία του τόπου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ