Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΓΡΕΒΕΝΑ
Δυναμώνει η ελπίδα

«Σ' αυτές τις εκλογές καλούμε όλους αυτούς από τα λαϊκά στρώματα που ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να ψηφίσουν το ΚΚΕ. Να μη χαραμίσουν την ψήφο τους ούτε στο ΛΑ.Ο.Σ. ούτε στον ΣΥΝ. Ετσι μόνο δυναμώνει η ελπίδα αναζωογόνησης του κινήματος, αλλαγής του συσχετισμού δυνάμεων προς όφελος των συμφερόντων του λαού. Η πραγματική σύγχρονη πρόταση που δίνει απάντηση στις πραγματικές ανάγκες της εργατικής - λαϊκής οικογένειας είναι η πρόταση διεξόδου προς την πρόοδο που προτείνει το ΚΚΕ».

Αυτά τόνισε ο Αντώνης Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας χτες το βράδυ στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στα Γρεβενά.

Αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας και στη συρρίκνωση της παραγωγικής βάσης, καθώς και στην εγκατάλειψη της υπαίθρου ως αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής. «Η εμπειρία που έχετε πλέον από την πολιτική που εφαρμόστηκε τόσα χρόνια είναι μεγάλη», τόνισε.

«Το ΚΚΕ σας λέει αυτά που κρύβουν οι άλλοι, συνέχισε. Σας λέει την αλήθεια και δεν παζαρεύει πίσω από την πλάτη σας. Πρωτοστάτησε σε όλους τους λαϊκούς αγώνες. Είναι ο κύριος και αταλάντευτος αντίπαλος της πλουτοκρατίας. Αντιπαλεύει το δικομματισμό επί της ουσίας. Είναι ο πολιτικός εκφραστής των συμφερόντων της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ