Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ - ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΑΡΟΥ
Να πάμε στην κάλπη θυμωμένοι!

Στην «Ιντρακόμ» περιόδευσαν χτες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος και Ειρήνη Βασίλαρου

Από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους της «Ιντρακομ»
Από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους της «Ιντρακομ»
«Εμείς θέλουμε να πάτε στην κάλπη θυμωμένοι, τσαντισμένοι, να πάρετε υπόψη σας πόσα βάσανα έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια».

Τα παραπάνω τόνισε ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας που περιόδευσε χτες στην «Ιντρακόμ», μαζί με την Ειρήνη Βασίλαρου, υποψήφια βουλευτή στο Υπόλοιπο Αττικής, καλώντας τους εργαζόμενους να τιμωρήσουν όσοι είναι ένοχοι για τα προβλήματά τους με τον πιο αυθεντικό τρόπο: Ψηφίζοντας ΚΚΕ.

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ θα θορυβήσει όλα τα αντεργατικά επιτελεία, τον ΣΕΒ, την ΕΕ κτλ. υπογράμμισε ο Γιώργος Μαυρίκος, επισημαίνοντας πως «την επόμενη Κυριακή κρίνεται αν θα υπάρχει μια αξιόπιστη αντιπολίτευση για την πλειοψηφία του λαού», αν θα διαμορφωθούν προϋποθέσεις για την αντίσταση των εργαζομένων.

Η Ειρήνη Βασίλαρου υπογράμμισε πως ειδικά οι γυναίκες κι η νεολαία, πρέπει να καταψηφίσουν όσους εντείνουν την αντεργατική επίθεση και τους βάζουν μάλιστα στο επίκεντρο. «Στο ψηφοδέλτιό μας πρέπει να μπουν οι ανάγκες μας. Γι' αυτό πρέπει να μπει μια κόκκινη ψήφος», τόνισε η νεαρή υποψήφια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ