Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΩΓΑΣ
Να κάνουμε το πρώτο βήμα αντίστασης

Στις δασικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ

«Οτι το πρώτο βήμα αντίστασης του λαού και του λαϊκού κινήματος μπορεί να γίνει με την ενίσχυση του ΚΚΕ, είναι μία άποψη που φαίνεται να ενισχύεται στους εργαζόμενους. Το ΚΚΕ με όλες του τις δυνάμεις θα συμβάλει αποφασιστικά στην αναζωογόνηση και στην άνοδο της πάλης του μαζικού κινήματος».

Αυτό τόνισε κατά την περιοδεία του χτες το πρωί στις δασικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ζιώγας. Ενθερμη ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι εργαζόμενοι στο κλιμάκιο του ΚΚΕ και τον υποψήφιο βουλευτή και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την πολιτική που προωθούν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ, και την επιβεβαίωση της ορθότητας των θέσεων του ΚΚΕ.

Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν τις τεράστιες ελλείψεις υποδομών και προσωπικού εξαιτίας της συνειδητής πολιτικής απαξίωσης των δασικών υπηρεσιών. Εκφράσανε, επίσης, τη συμφωνία τους με τις θέσεις του ΚΚΕ για ενιαίο δημόσιο φορέα διαχείρισης και προστασίας της δασικής περιούσιας με την ταυτόχρονη κατάργηση των δασοκτόνων νόμων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ