Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΒΟΛΟΣ
Ψήφος, ελπίδα για το αύριο

Μήνυμα αισιοδοξίας για την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές έστειλε η χτεσινοβραδινή κεντρική συγκέντρωση του Κόμματος στην παραλία του Βόλου με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Ηταν εκεί εργάτες, άνεργοι, νέοι και γυναίκες, άνθρωποι του μόχθου και της δουλιάς, που διαμήνυσαν ότι τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτέμβρη δε θα αφήσουν ούτε στιγμή ανεκμετάλλευτη για να δώσουν τη μάχη της ψήφου παντού, ώστε την επόμενη μέρα να σημάνει η ελπίδα και να ανοίξει ο δρόμος της προοπτικής για τα λαϊκά συμφέροντα.

Να κάνουν ένα μεγάλο βήμα σ' αυτή την κατεύθυνση της ελπίδας και της προοπτικής κάλεσε το λαό της Μαγνησίας ο Νίκος Γκατζής, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο νομό. «Είναι είπε, το μόνο κόμμα που παλεύει ταξικά κατά της πολιτικής του δικομματισμού».

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Ρίτσα Κωτή, υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Μιλώντας για τα κριτήρια της ψήφου ο Γ. Μαυρίκος σημείωσε ότι αυτά πρέπει να είναι οι μισθοί των 650 ευρώ, οι εξευτελιστικές συντάξεις των 350 έως 700 ευρώ, η ακρίβεια, η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, τα προβλήματα της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Υγείας, της Παιδείας κι όσων άλλων δημιουργεί και οξύνει η αντιλαϊκή πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων. «Δε φτάνει - τόνισε - να καταδικαστεί ο δικομματισμός. Πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ. Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ συνέχισε είναι επένδυση και επισήμανε ότι αν το βράδυ των εκλογών το ΚΚΕ βγει ισχυρό τότε θα ανησυχήσουν ο ΣΕΒ, η ΕΕ και το κεφάλαιο. Ψήφος - είπε - στο ΚΚΕ είναι ελπίδα για το λαό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ