Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΑΓΡΙΝΙΟ
Κανένα συγχωροχάρτι στο δικομματισμό

Καμία αναμονή και κανένα συγχωροχάρτι στην αντιλαϊκή πολιτική του δικομματισμού που ευθύνεται για τα σοβαρά και οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική - λαϊκή οικογένεια. Ψήφος αγωνιστική - διεκδικητική, ψήφος στο ΚΚΕ για την υπεράσπιση και διεύρυνση των λαϊκών δικαιωμάτων.

Αυτό ήταν το αισιόδοξο μήνυμα της δυναμικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ, χτες το βράδυ, στο Αγρίνιο. Εργάτες, μικρομεσαίοι αγρότες, επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι, νεολαία, ιδιαίτερα, και γυναίκες, συνταξιούχοι, έδωσαν δυναμικό «παρών», προμηνύοντας ότι υπάρχουν οι δυνατότητες να εκφραστεί μαζικά στην κάλπη η λαϊκή δυσαρέσκεια και αγανάκτηση. Να πιάσει τόπο η ψήφος, ενισχύοντας τον αγωνιστικό πόλο αντίστασης και ανυπακοής, το ΚΚΕ.

Σε αυτήν την κατεύθυνση η νεαρή υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Βάσω Καραμπά, ανοίγοντας τη συγκέντρωση κάλεσε τη νεολαία να ενισχύσει το ΚΚΕ που αφουγκράζεται τις αγωνίες και τα προβλήματά της.

Ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος Επικρατείας του Κόμματος αναφέρθηκε, γενικότερα, στα ζητήματα που κρίνονται στις εκλογές και στα κριτήρια με τα οποία πρέπει να κρίνουν οι πολίτες.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Νίκος Μωραΐτης, αναφέρθηκε στα ανεξίτηλα σημάδια που έχει αφήσει στο νομό η αντιλαϊκή πολιτική: η ανεργία της νεολαίας καλπάζει στο 28%, «λουκέτο» σε μικρομάγαζα, βίαιο ξεκλήρισμα από την αγροτική παραγωγή χιλιάδων καπνοπαραγωγών, στις «καλένδες» η κατασκευή νέου νοσοκομείου, μετατροπή του λιμανιού στο Πλατυγιάλι σε καταφύγιο πλοίων του 6ου Στόλου και παράδοσή του σε ιδιώτες κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ