Σάββατο 8 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΚΙΛΚΙΣ
Απάντηση η μείωση του δικομματισμού

«Αυτές οι εκλογές είναι μια ευκαιρία να γίνουν αφετηρία για απεγκλωβισμό από τις δύο πολιτικές δυναστείες με ίδια ουσιαστικά προγράμματα, ίδια ιδεολογία και ίδιους προστάτες, που ίδια καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό», τόνισε ο Κώστας Πινέλης, υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΚΚΕ, μιλώντας χτες το βράδυ στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στο Κιλκίς.

«Ιδια είναι τα αφεντικά και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι, ίδια κλέβουν τον εργάτη», υπογράμμισε.

Οπως πρόσθεσε ο Κώστας Πινέλης, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κρύβουν από το λαό το κύριο και βασικό: Οτι θέλουν ισχυρή κυβέρνηση όχι για να υπηρετήσουν τα λαϊκά συμφέροντα, αλλά για να θωρακίσουν το σύστημα της οικονομικής ολιγαρχίας, να διαχειρίζονται τα συμφέροντά της, να υλοποιούν τους σχεδιασμούς του κεφαλαίου.

«Ποιοι είναι αυτοί οι σχεδιασμοί; είναι όλες οι μεταρρυθμίσεις που απαιτεί το κεφάλαιο και έχουν δρομολογηθεί στα κράτη της καπιταλιστικής Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η απάντηση σ' αυτούς τους σχεδιασμούς είναι η αλλαγή του συσχετισμού των δυνάμεων, η μείωση όσο το δυνατόν περισσότερο των δυνάμεων του δικομματισμού. Είναι πια η ώρα που η οργή και η αγανάκτηση για την αντιλαϊκή πολιτική που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 20 χρόνια να προχωρήσει, να κάνει αποφασιστικό βήμα», σημείωσε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ