Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΣΟΚισμός των αιθέρων!

Εχουν πάρει αμπάριζα τα κανάλια και υποδύονται ότι «διαφέρουν» από τη ΝΔ. Πουλάνε «τρέλα». Κι όμως! Είναι οι ίδιοι που σε μια απίθανη επιχείρηση απαξίωσης της εταιρείας έφταναν στο σημείο να λένε, όπως ο Πάγκαλος, ότι «είναι τρελός όποιος πετάει με την Ολυμπιακή»!

Είναι αυτοί, το ΠΑΣΟΚ, που έστρωσαν το χαλί στην κυβέρνηση. Ωστόσο (παλιά τους τέχνη κόσκινο) συμπεριφέρονται λες και αυτόν τον τόπο τον κατοικούν χαχόλοι, που δε διαθέτουν ούτε κρίση, ούτε και μνήμη.

Αλλά η «προσφορά» του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ νωπή για να έχει ξεχαστεί:

Ηταν μόλις πριν δυο χρόνια (18/09/2005) που από το βήμα της ΔΕΘ, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωνε για την «Ολυμπιακή» τα εξής:

  • «Εμείς παραδώσαμε στην κυβέρνηση μια εταιρεία, με όποιες ευθύνες είχαν αυτοί κι εμείς, μια εταιρεία πάντως που ήταν καθαρή, ήταν έτοιμη να προχωρήσει σε μια διαδικασία ιδιωτικοποίησης. Κι όμως, 18 μήνες, δεν έκανε τίποτα η ελληνική κυβέρνηση(...)
  • Είδατε τον κ. Καραμανλή, να κινητοποιείται; Αυτός δεν ήταν που στην προηγούμενη συνέντευξη, εδώ από τη Θεσσαλονίκη, ουσιαστικά υπονόμευσε το μέλλον της "Ολυμπιακής", λέγοντας ότι, θα υπάρξει μία εκκαθάριση εν λειτουργία; Μα τα λένε αυτά; Αυτό αμέσως υπονόμευσε τη θέση της "Ολυμπιακής Αεροπορίας". Την επόμενη μέρα ήταν υπονομευμένη η θέση της "Ολυμπιακής". Ετσι θα μπορέσουμε να διασώσουμε αυτόν τον αερομεταφορέα; Ετσι θα μπορέσουμε να ιδιωτικοποιήσουμε την εταιρεία (...);».

Είχαμε παραδώσει την «Ολυμπιακή» «έτοιμη για ιδιωτικοποίηση»! Αυτό περηφανευόταν (!) ο Γ. Παπανδρέου το 2005. Και ποια η «κριτική» του στον Καραμανλή; Οτι με την τακτική της ΝΔ καθυστερούσε το ξεπούλημα! Οτι η ιδιωτικοποίηση της «Ολυμπιακής» δε θα γινόταν, επί ΝΔ, τόσο... ωραία, όσο την είχε προετοιμάσει το ΠΑΣΟΚ!

*

Το θράσος τους δεν έχει όρια. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στον «καλύτερο» εαυτό του! Οπως με τον ΟΤΕ που τον ξεπούλησαν (αλλά καμώνονται τους «προστάτες» του δημόσιου χαρακτήρα του), όπως με τη ΔΕΗ που την έκαναν φέτες για τους «μετόχους» (αλλά κλαίνε για την τύχη της), έτσι τώρα και με την «Ολυμπιακή»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ