Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... με το «υπάρχουν και χειρότερα»

Επιχειρώντας στη συνέχεια να χρυσώσει το χάπι της κυβερνητικής πολιτικής, ο αρμόδιος - για τον εξωραϊσμό της κυβερνητικής πολιτικής - υπουργός αφηγήθηκε το γνωστό παραμύθι της «καλής» ΝΔ, η οποία «κουτσούρεψε» τις μεγάλες αυξήσεις τιμολογίων που ζητούσε η «κακή» διοίκηση της ΔΕΗ, για να ...προστατεύσει τα λαϊκά εισοδήματα! Στο πλαίσιο αυτό, ο Θ. Ρουσόπουλος επικαλέστηκε το γεγονός ότι το ποσοστό αύξησης των τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος, που εγκρίθηκε από την κυβέρνηση, «είναι πολύ χαμηλότερο από το ποσοστό το οποίο είχε προτείνει η ίδια η ΔΕΗ»!

Είναι φανερό πως ο υπουργός προπαγάνδας της κυβερνητικής πολιτικής προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, με το επιχείρημα «υπάρχουν και χειρότερα». Και στην προκειμένη περίπτωση, σίγουρα οι αυξήσεις 30% που ζητούσε η διοίκηση της ΔΕΗ είναι χειρότερες από το 13% που ενέκρινε η κυβέρνηση, όπως καλύτερα θα ήταν αν, αντί για αυξήσεις 13%, δε γινόταν καμιά αύξηση.

Είναι ολοφάνερο πως η κυβέρνηση της ΝΔ και ο αρμόδιος υπουργός προπαγάνδας παθαίνουν αλλεργία με τη θεωρία τού «υπάρχουν και καλύτερα». Και όταν λέμε καλύτερα, εννοούμε για παράδειγμα μια κρατική ΔΕΗ ενταγμένη σε ένα δημόσιο λαϊκό τομέα ενέργειας που θα προσφέρει φτηνό ρεύμα για το λαό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ