Τετάρτη 5 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Σύμπτωση Α'...

Ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος παρέδωσε χτες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση του ΕΪΤΖ, που όμως έχει ορίζοντα εφαρμογής για την πενταετία 2008 - 2013.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι «η χώρα μας πλέον, μπαίνει στην πρωτοπορία σε παγκόσμια κλίμακα των συντονισμένων και οργανωμένων προσπαθειών, με την αντίστοιχη επιστημονική υποστήριξη, αλλά και μέσα από προγράμματα πρόληψης και ενημέρωσης, για την ουσιαστική αντιμετώπιση του ΕΪΤΖ», καθώς το Εθνικό Σχέδιο Δράσης «απαντά πειστικά». Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης είναι - κατά τον υπουργό Υγείας - «αποτέλεσμα της συλλογικής δουλιάς, της συνέργειας ανάμεσα στον εθελοντισμό, στην επιστημονική κοινότητα και την πολιτεία».

Σύμπτωση πρώτη: Χτες, ξεκίνησε η τριήμερη απεργία των γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που ζουν καθημερινά και τις ανατροπές του ασφαλιστικού τους φορέα, που ετοιμάζει η κυβέρνηση και τις οποίες υπερασπίστηκε μέχρι κεραίας ο Δημήτρης Αβραμόπουλος...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ