Τετάρτη 12 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Αλυσανδράκης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα λάβει ώστε:

  • Να καλυφθούν τα χωριά μεταξύ Ιωαννίνων και Ηγουμενίτσας με επαρκή δρομολόγια λεωφορείων, ώστε να αποφευχθεί η παραπέρα ερήμωση της υπαίθρου.
  • Να είναι η τιμή του εισιτηρίου προσιτή στους κατοίκους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σοφία Καλαντίδου και Γιάννης Ζιώγας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι ενέργειες θα κάνει για να ακυρωθούν τα παράλογα χαράτσια που έχουν επιβληθεί στα χωράφια που δεν αρδεύονται από τον ΤΟΕΒ Αραπίτσας με έδρα τον Κοπανό Ημαθίας και να ματαιωθεί η είσπραξή τους. Θα τροποποιήσει το σχετικό νόμο, έτσι ώστε να μην μπορούν να αυθαιρετούν οι Διοικήσεις των ΤΟΕΒ σε βάρος των αγροτών;

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Αλυσανδράκης, Γιάννης Ζιώγας, Εύα Μελά και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα θα λάβουν ώστε να καταβληθούν οι υποτροφίες από το ΙΚΥ στους αριστεύσαντες των εισαγωγικών εξετάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και στους φοιτητές που έχουν πολύ καλή επίδοση.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια υπουργό, αν η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την κάλυψη αναγκών του ΙΚΑ Λάρισας και αν θα σταματήσουν οι μεταθέσεις των εργαζομένων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Γιώργος Μαυρίκος, Βέρα Νικολαΐδου και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει, ώστε άμεσα να καλυφθούν, με μόνιμο προσωπικό πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, τουλάχιστον, όλες οι θέσεις (ιατρικού, νοσηλευτικού, εργαστηρίων, βοηθητικού) που προβλέπονται από τον οργανισμό λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ευδήλου Ικαρίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ