Τρίτη 1 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τους «ξέφυγε» χρόνος και ουσία

Πολύ καλή η ιδέα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ να διοργανώσει χτες εκδήλωση με θέμα «Περιβάλλον και ΜΜΕ» και με τη συμμετοχή εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, τον Επίτροπο Περιβάλλοντος της ΕΕ Στ. Δήμα, ειδικούς επιστήμονες, εκπροσώπους οικολογικών οργανώσεων, αλλά και τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Οπως αποδείχτηκε, όμως, δυστυχώς, οι διοργανωτές - αν και δημοσιογράφοι - δεν κατόρθωσαν να τη φέρουν σε πέρας. Αφησαν το χρόνο να ξεφύγει και μάλιστα με διάφορες παρεμβάσεις πολλές εκ των οποίων ήταν κυρίως εκτός θέματος. Ετσι, μετά από τέσσερις ολόκληρες ώρες και χωρίς διάλειμμα, που κλήθηκαν να μιλήσουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι, το μεγαλύτερο μέρος του ακροατηρίου... είχε αποχωρήσει! Αποτέλεσμα; Να τερματιστεί άδοξα η εκδήλωση, χωρίς να μιλήσουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι και να ανταλλάξουν την εμπειρία τους για ένα θέμα που ξέρουν «από τα μέσα» - μεταξύ αυτών και ο εκπρόσωπος του «Ρ»...

Ας ελπίσουμε ότι θα υλοποιηθεί τουλάχιστον η υπόσχεση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Π. Σόμπολου ότι οι ομιλίες τους, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της ημερίδας, θα συμπεριληφθούν σε ειδική έκδοση που θα τυπωθεί σύντομα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ