Τρίτη 1 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Νέα πρόσωπα για την προώθηση αντιλαϊκών θέσεων

Με νέα πρόσωπα σε ζητήματα επικοινωνίας και κεκαλυμμένη την ίδια πολιτική σε ό,τι αφορά το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων στρωμάτων, προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ να υφαρπάξει εκ νέου λαϊκές ψήφους για να ξανακυβερνήσει στο γνωστό ευρωενωσιακό πλαίσιο.

Κατ' αρχάς με απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, ορίστηκαν εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου η Μαρία Καρακλιούμη, υπεύθυνος για τα διεθνή ΜΜΕ και ως προς τις δραστηριότητες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο Δημήτρης Δρούτσας. Ακόμα γενικός διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ορίστηκε ο Νίκος Αθανασάκης, γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας ο Παύλος Γερουλάνος και γραμματέας του τομέα Τύπου και ΜΜΕ ο Γιώργος Ελενόπουλος.

Εξάλλου, συνεδρίασε για πρώτη φορά με τη νέα του σύνθεση το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα στη Λάρισα, για να δείξει ότι, τάχα, το κόμμα βρίσκεται «κοντά στην περιφέρεια». Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση, το όργανο συζήτησε «τις συνθήκες απόγνωσης που επικρατούν στην ελληνική ύπαιθρο», «την αλματώδη αύξηση του κόστους παραγωγής» κλπ. Εταξε δε ότι το ΠΑΣΟΚ «θα εντείνει την παρουσία του στον αγροτικό κόσμο προκειμένου να αγωνιστεί μαζί του για το δικαίωμα επιβίωσης και για τις δυνατότητές του να ζήσει και να ευημερήσει στον τόπο του».

Μετά από αίτημα του Γ. Παπανδρέου συναντάται σήμερα το πρωί με τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό, ενόψει της αυριανής Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε χτες τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό πρέσβη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ