Τρίτη 1 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ αντιπαράθεσης στην πλουτοκρατία, στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ

Αλέκα Παπαρήγα: Εγκαινιάζουμε μια νέα πορεία στο λαό, μια εκστρατεία επιθετική, δυναμική, αισιόδοξη, ώστε οι εργαζόμενοι, που έχουν οξυμένα προβλήματα, να ακολουθήσουν το δρόμο της πάλης, να συναντηθούν με το ΚΚΕ και την εναλλακτική του πρόταση εξουσίας

Η απάντηση στη βάρβαρη πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ πρέπει να είναι μία: Η οργάνωση των εργαζομένων στα σωματεία τους, η ανάπτυξη της ταξικής πάλης, με τη συμμαχία των εργατοϋπαλλήλων με τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και τους μικροϊδιοκτήτες αγρότες. Η ενίσχυση του κινήματος της νεολαίας. Ενα κίνημα που θα αμφισβητεί την αντιλαϊκή πολιτική της ΝΔ και θα αντιπαρατίθεται στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Το ΚΚΕ έχει επανειλημμένα οργανώσει πολιτικές καμπάνιες και εκστρατείες, ανεξάρτητα από το χρόνο των εκλογών και δρα σταθερά στους μαζικούς φορείς. Από την εκλογική περίοδο και μετά συντελείται μια διαδικασία απεγκλωβισμού δυνάμεων από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Με τη νέα πορεία στο λαό επιδιώκουμε να μην εγκλωβιστούν οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, σε σενάρια μετατροπής του δικομματισμού σε διπολισμό. Εχουμε κάθε δικαίωμα, όταν οι λαϊκές μάζες αφυπνίζονται, να βρισκόμαστε κοντά τους. Ιδιαίτερα τώρα με το κεντρικό πολιτικό ζήτημα, την εναλλακτική πρόταση εξουσίας.


ΣΕΛ.  7  -  9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ