Τετάρτη 2 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαχητικά για την ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 16 ΑΠΡΙΛΗ για την Ασφάλιση, τις Συμβάσεις, τα αντεργατικά μέτρα που έρχονται

Συμμετείχαν συνδικάτα και συνδικαλιστές που για πρώτη φορά συναντήθηκαν στους αγώνες με το ΠΑΜΕ και εκπρόσωποι των ΕΒΕ και της ΠΑΣΥ

  • Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του ΠΑΜΕ απέναντι στην εργατική τάξη και την πάλη για τα δικαιώματα και τις σύγχρονες ανάγκες της, εκατοντάδες συνδικαλιστές και εργαζόμενοι συμμετείχαν χτες στη σύσκεψη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, σε μια κατάμεστη από εργατόκοσμο αίθουσα, στο θέατρο «Ακάδημος». Συζητήθηκε η αποτίμηση των αγώνων για την Κοινωνική Ασφάλιση και τις Συμβάσεις.
  • Αναδείχτηκε η ανάγκη να μη χαθεί ούτε λεπτό στη μάχη ενάντια στη σύμβαση του ενός ευρώ «αύξηση», που υπέγραψε η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ. Να δυναμώσει η πάλη ενάντια στους αντιασφαλιστικούς νόμους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Να μετρήσουν τα συνδικάτα νέα βήματα στην οργάνωση της εργατικής τάξης, στην πλατιά κινητοποίηση των εργαζομένων και των οικογενειών τους, με Απεργιακές Επιτροπές στους τόπους δουλειάς και Επιτροπές Αγώνα στις συνοικίες. Να κλιμακωθεί η πάλη, με επόμενο κορυφαίο σταθμό την απεργία στις 16 του Απρίλη.

ΣΕΛ.  13

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ