Τετάρτη 23 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας, Γιάννης Ζιώγας, Σοφία Καλαντίδου και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα πρόκειται να πάρει για να πληρωθούν άμεσα τις εφημερίες τους οι γιατροί στο Νοσοκομείο Φλώρινας και να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Αλυσανδράκης, Νίκος Μωραΐτης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς, τι μέτρα θα πάρουν για την επίλυση των προβλημάτων του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Σταύρος Σκοπελίτης και Γιώργος Μαυρίκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς, εάν είναι στις προθέσεις της Κυβέρνησης να ενισχύσει το Δήμο Σκιάθου με έκτακτη επιχορήγηση, ώστε να αντιμετωπίσει τα σοβαρότατα προβλήματα κυρίως της ύδρευσης, πριν το δίκτυο καταστραφεί ολοσχερώς, ώστε να υπάρξει η απαραίτητη υποδομή για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Σταύρος Σκοπελίτης και Γιώργος Μαυρίκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό, εάν είναι στις προθέσεις της Κυβέρνησης να δημιουργήσει άμεσα ένα σύγχρονο Κέντρο Υγείας, πλήρως στελεχωμένο και εξοπλισμένο όπως απαιτείται σε ένα απομακρυσμένο και απομονωμένο νησί όπως είναι η Αλόννησος.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Τάκης Τσιόγκας και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν φτιαχτεί οι τουαλέτες των μαθητών του 5ου Λυκείου Βόλου παρότι διανύουμε τον 7ο μήνα της σχολικής περιόδου και τι μέτρα θα πάρουν, ώστε παρά την οικονομική αδυναμία ή την αδιαφορία των αρμοδίων, οι τουαλέτες να επισκευαστούν, να απολυμανθούν και να δοθούν προς χρήση στους μαθητές, αλλά και για την αποκατάσταση των σπασμένων μαρμάρινων σκαλοπατιών στον αύλιο χώρο του κτιρίου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό, ποια μέτρα θα πάρει ώστε να επιλυθούν όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με την υποδομή, τον εκσυγχρονισμό και την ασφάλεια των σχολικών κτιρίων στη Λέσβο.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης, Κώστας Καζάκος, Λιάνα Κανέλλη, Λίλα Καφαντάρη, Εύα Μελά και Γιώργος Μαυρίκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό σε τι ενέργειες προτίθεται να προχωρήσει για την αναγνώριση της ΣΕΜΦΕ ως πολυτεχνικής σχολής και την άμεση κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων στους απόφοιτους εκ του αντικειμένου σπουδών.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Τάκης Τσιόγκας και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών των γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου καθώς και για την πρόσληψη όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ (2008-05-17 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2008-04-16 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2008-04-09 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2008-03-01 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2008-01-18 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2007-12-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ