Παρασκευή 16 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλατιά πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης που συνεχίζεται σε όλη τη χώρα εντάσσονται και οι παρακάτω δραστηριότητες:

-- Σήμερα Παρασκευή κλιμάκια της ΚΟ Ηρακλείου Κρήτης του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν σε ΒΙΠΕ - ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ στις 10 π.μ. Λαϊκή αγορά Θερίσσου στις 11 π.μ. Πολυκαταστήματα Λ. Καζαντζίδη στις 7 μ.μ. Συνοικία Μασταμπά στις 7 μ.μ. Αύριο, Σάββατο 17/5 στην πιάτσα Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αστόρια στη 1 μ.μ. και την Κυριακή 18/5 θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη» σε όλες τις συνοικίες στις 10 π.μ.

-- «Η πολιτική πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ και ο αγώνας των γυναικών για ισοτιμία» είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει η ΚΟ Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Α΄ Πειραιά του ΚΚΕ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 18 Μάη, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Καραΐσκου 111) με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Παράλληλα, θα παρουσιαστεί το θεατρικό έργο του Βλ. Μαγιακόφσκι «Μυστήριο Μπουφ» από τη θεατρική ομάδα της ΚΝΕ. Στο χώρο θα υπάρχει και έκθεση πολιτικής αφίσας.

-- Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 18 Μάη, στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Στ. Πούλιος» της Καλαμπάκας, με θέμα: «Τα προβλήματα των γυναικών και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ» και ομιλήτρια την Βάσω Μπακάση, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.

-- Στα Οινόφυτα και τη Θήβα θα περιοδεύσει το πρωί της Δευτέρας, 19 Μάη, ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Στις 8 π.μ. επίσκεψη στο ΙΚΑ Οινοφύτων και στις 9.30 π.μ., στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου. Στις 11 π.μ., περιοδεία στο Νοσοκομείο Θήβας.

-- Εκδήλωση αφιερωμένη στον Ναπολέοντα Σουκατζίδη και ομιλία για τις δύο γραμμές στο εργατικό κίνημα θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 19/5 στις 7 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου του ΚΚΕ. Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Σ. Βασιλειάδης, γραμματέας της ΕΠ.

-- Πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Η πολιτική κατάσταση και η πρόταση του ΚΚΕ» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Μάη, στις 9 μ.μ., στο λιμάνι της Μύρινας, ενταγμένη στο πλαίσιο της νέας πορείας του ΚΚΕ στο λαό. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ