Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις

Με διήμερες και μονοήμερες εκδηλώσεις κορυφώνεται το Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ σε μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών. Συγκεκριμένα, το επόμενο διάστημα, εκδηλώσεις πραγματοποιούνται:

Στην Καβάλα, σήμερα στο Δημοτικό Κήπο, η δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων. Στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΕ.

Στη Λαμία, σήμερα, στην πλατεία Παλιού Δημαρχείου (Καράβι), στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Χαλκίδα, σήμερα στην παραλία στο «Στρογγυλό» και αύριο στο θέατρο «Κωτσόπουλου». Σήμερα, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πάτρα, σήμερα και αύριο, στο Κάστρο. Αύριο Σάββατο, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στα Γιάννενα, σήμερα και αύριο, στο πάρκο Λιθαρίτσια. Αύριο Σάββατο, θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Αλεξανδρούπολη, σήμερα και αύριο, στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης (Ακαδημίας). Αύριο Σάββατο, στις 8.45 μ.μ. θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Λάρισα, αύριο και την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη, στο Κηποθέατρο «Αλκαζάρ». Την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη, στις 10 μ.μ., θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο Βόλο, αύριο και την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη, στο πάρκο «Ρήγα Φεραίου», Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο. Την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη, στις 9.45 μ.μ., θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ακόμα, εκδηλώσεις διοργανώνονται σε:

Σέρρες, σήμερα, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων. Στις 9.40 μ.μ. θα μιλήσει ο Γιάννης Ζιώγας, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αμφισσα, σήμερα, στην πλατεία Ησαΐα.

Τρίκαλα, σήμερα και αύριο.

Καρδίτσα, αύριο και την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη.

Κοζάνη, αύριο και την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Την Κυριακή θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Φλώρινα, την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη.

Ελευσίνα, την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Ηρώων, στις 8.30 το βράδυ, θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής Αττικής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ