Σάββατο 27 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Θαύμα»!

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Αιγάλεω πέρυσι υποβιβάστηκε από τη Β' Εθνική και φέτος αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική. Τι κάνει, λοιπόν, η προεδράρα, για να ανέβει η ομάδα του κατηγορία; Παίρνει παίχτες; Ενισχύει τα φυτώριά του; Εμπιστεύεται έναν ικανό προπονητή; Αυτός είναι ο ένας δρόμος. Αλλά υπάρχει κι ο άλλος. Αυτός του κυρίου Θωμά Μητρόπουλου. Στην περίπτωση του κ. Μητρόπουλου η λύση είναι η εξής: Πας και αγοράζεις μια άλλη ομάδα που αγωνίζεται στη Β' Εθνική, τον Ηλυσιακό, τον διαλύεις και τον βαφτίζεις... «Αιγάλεω» οπότε (θαύμα!) κερδίζεις μια ολόκληρη κατηγορία κι από τη Γ' Εθνική το Αιγάλεω βρίσκεται να παίζει στη Β' Εθνική κατηγορία!

Το αμέσως επόμενο βήμα, στο πλαίσιο αυτού του υπέροχου κόσμου που λέγεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν είναι παρά να πάει ο κ. Μητρόπουλος να αγοράσει τη ...Μάντσεστερ, να τη μετονομάζει σε «EGALEO» και να πάρει μέχρι και το Τσάμπιονς Λιγκ!

Βέβαια, υπάρχουν και μερικοί αγνώμονες εκεί στα Ιλίσια και στο Αιγάλεω που μιλάνε για «ξεφτιλίκια» και «απατεωνιές». Αλλά - κύριε Ιωαννίδη, υφυπουργέ Αθλητισμού - ποιος τους λογαριάζει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ