Τετάρτη 11 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Η Αννα... «παγκαλίστηκε»!

Προχτές σε τηλεοπτική εκπομπή («Αλτερ») η συμμετέχουσα στις συνεδριάσεις της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, η κ. Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ, έντονα εκνευρισμένη με τις θέσεις του ΚΚΕ για την καπιταλιστική κρίση, εξερράγη εναντίον του Κόμματος και σε μια επίδειξη «παγκαλισμού», αφού πρώτα έκανε την «αυτοκριτική της» (σ.σ. «όλοι χαϊδεύουμε το ΚΚΕ», ισχυρίστηκε...), ρώτησε με ύφος δικομματικού (και ουχί... «βασιλικού») επιτρόπου: «Δηλαδή το ΚΚΕ τι θα έκανε αν κυβερνούσε;»...

Δεδομένου ότι η κ. Διαμαντοπούλου σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή προσποιούνταν (ή μήπως πράγματι δεν το γνώριζε;!) ότι το 1993 η θέση του ΠΑΣΟΚ για τον ΟΤΕ (τον οποίο αργότερα ξεπούλησε) ήταν «μια μετοχή κι αυτή στο Δημόσιο», θα ξεκινήσουμε από τα εύκολα:

Το ΚΚΕ, λοιπόν, ΔΕ θα ξεπουλούσε τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, τα λιμάνια και την «Ολυμπιακή», ΔΕ θα τα 'πιανε από τη «Ζήμενς», ΔΕ θα έδινε ένα ευρώ «αύξηση» στους εργάτες, ΔΕ θα επιστράτευε τους ναυτεργάτες, ΔΕ θα ανέσυρε χουντικούς νόμους κατά των αγροτών, ΔΕ θα πουλούσε την ανεργία σαν... «ευελφάλεια» (όπως η ίδια), και τα στελέχη του ΔΕ θα συνέτρωγαν σε «μυστικά δείπνα» με τραπεζίτες και εφοπλιστές.

Ελπίζουμε, τα παραπάνω να αποτελούν μια ικανοποιητική πρώτη δόση ενημέρωσης της κυρίας Διαμαντοπούλου για το τι θα έκανε (και ΔΕ θα έκανε) το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ