Τετάρτη 11 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Τετάρτη η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση για την κρίση και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ στα γραφεία της Οργάνωσης στην οδό Τάκη Σινόπουλου 13, στον Πύργο, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει η Κ. Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου Περιοχής του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Τετάρτη στις 4 μ.μ. στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Αγρίνιο θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.

-- Σήμερα Τετάρτη στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ του 5ου Διαμερίσματος της Αθήνας διοργανώνουν εκδήλωση στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας (Πατησίων 252, πλ. Κολιάτσου), με θέμα: «Καπιταλιστική κρίση - πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, οργάνωση του αγώνα, αντεπίθεση».

-- Σήμερα Τετάρτη στις 11 π.μ. στους εργαζόμενους του Γηροκομείου Αθηνών θα περιοδεύσει η βουλευτής του ΚΚΕ Εύα Μελά.

-- Αύριο Πέμπτη στις 11 π.μ. με τους εργαζόμενους της κεραμοποιίας «Κατσίκης» και του Δήμου Αγρινίου θα συναντηθεί ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.

-- Αύριο Πέμπτη στις 10 π.μ. περιοδεία στα καταστήματα της οδού Σωκράτους θα πραγματοποιήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Λ. Καφαντάρη.

-- Την Παρασκευή 13/3 στις 9.30 π.μ. στην ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΑΕ θα περιοδεύσει ο Γ. Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 13/3 στις 9 π.μ. στις αφετηρίες της ΕΘΕΛ (οδός Ζήνωνος) θα περιοδεύσει ο Π. Παπαγεωργόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Η ΚΟΒ Δήμου Διρφύων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στο καφενείο «Καρκαλή», την Παρασκευή, 13 Μάρτη, στις 7.00 μ.μ., με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».

-- Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ καλεί σε συνεστίαση που θα γίνει το Σάββατο 14/3, στις 9 το βράδυ, στην κοσμική ταβέρνα «Η Αρχόντισσα» στα Λέικα Καλαμάτας.

-- Συνεστίαση την Κυριακή 15 Μάρτη διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Σερρών του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της οικονομικής εξόρμησης για την αγορά ιδιόκτητων γραφείων. Η εκδήλωση θα γίνει στη 1 το μεσημέρι στο κέντρο διασκέδασης «Μύλος» στους Επτάμυλους. Θα μιλήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ