Παρασκευή 13 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΒΟΥΛΗ
Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Κούφιος αντιαμερικανισμός

Διμέτωπη επίθεση προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και την υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη χτες, από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Καρατζαφέρη, που διακήρυξε εκ νέου τη... διαθεσιμότητά του για μετεκλογικές συνεργασίες.

Ο Γ. Καρατζαφέρης απάντησε εκ νέου θετικά στην έκκληση συναίνεσης του πρωθυπουργού, ενόψει διεθνούς κρίσης λέγοντας ότι «και εσείς να ήσασταν, κύριε Παπανδρέου, πάλι το ίδιο πράγμα θα έκανα. Και ο κ. Αλαβάνος να ήταν, το ίδιο πράγμα θα έκανα. Γιατί δε με ενδιαφέρει πόσο θα φτιάξει η εικόνα του κ. Καραμανλή. Με ενδιαφέρει να φτιάξει η εικόνα της Ελλάδας στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «καταργείτε τη Συνθήκη της Λωζάνης και δίνετε το δικαίωμα στους μουσουλμάνους να αυτοχαρακτηρίζονται Τούρκοι». Ειδικά για τον Γ. Παπανδρέου είπε ότι «έχετε έναν ανταγωνισμό ως προς το ποιος είναι πιο φίλος των Αμερικάνων, εσείς ή η κυρία Μπακογιάννη. Στήθος με στήθος τρέχετε». Επίσης για την υπουργό Εξωτερικών υποστήριξε ότι «θυσιάζει την ενεργή εξωτερική πολίτική για την ιδιοτέλειά της» και πως τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ «χρησιμοποιούνται για τη φιλοτέχνηση του πορτρέτου της κυρίας υπουργού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ