Παρασκευή 13 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΡ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
«Μπερδεμένος» με την κρίση...

Μπερδεμένος με τις θεωρίες των οικονομολόγων για την κρίση δηλώνει ο Καρ. Παπούλιας, αλλά εμπιστεύεται το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για να τον καθοδηγήσει.

Υποδεχόμενος χτες τον Γ. Προβόπουλο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι «είμαι μπερδεμένος με τις διάφορες θεωρίες των οικονομολόγων για το πόσο θα διαρκέσει η κρίση και αν θα έρθει σε εμάς με την ίδια ένταση που τη βιώνει η Γερμανία». Φρόντισε να συμπληρώσει ωστόσο ότι η ενημέρωση που λαμβάνει από το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας είναι σημαντική και αποτελεί μια καλή καθοδήγηση γι' αυτόν. Από την πλευρά του, ο Γ. Προβόπουλος ανέφερε ότι η κρίση συνεχίζεται και τόνισε ότι πριν από μέρες βρισκόταν στη Βασιλεία και στην τράπεζα διεθνών διακανονισμών, όπου, όπως είπε, φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι κακές προβλέψεις. «Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διεθνείς οργανισμοί που διατυπώνουν προβλέψεις, κάθε φορά που κάνουν την εκάστοτε τελευταία πρόβλεψη, τα πράγματα πάνε και λίγο πιο κάτω», επισήμανε ο Γ. Προβόπουλος.

Νωρίτερα, ο Καρ. Παπούλιας δέχτηκε το προεδρείο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤΕΕ). Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθυνόμενος προς το προεδρείο του ΓΕΩΤΕΕ είπε ότι «έχω πολλά να μάθω και να ακούσω από σας. Το περιβάλλον είναι μέσα στα άμεσα ενδιαφέροντά μου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ