Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τι να υποθέσουμε;

Πριν λίγους μήνες είχε βγει βουλευτής και είπε ότι έτσι όπως πάει το πράγμα σε λίγο οι κοινοβουλευτικές ομάδες των αστικών κομμάτων θα χωρίζονται σε «ομάδα του χ επιχειρηματία», «ομάδα του ψ επιχειρηματία» κ.ο.κ.

Το θυμηθήκαμε μετά την πληροφορία πως το κείμενο της πρότασης νόμου των 53 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που «εμπνεύστηκε» ο Θ. Τσουκάτος άρχισε να κυκλοφορεί από τις αρχές Οκτώβρη... Και ξέρετε, εκείνη η περίοδος ήταν ολίγον «περίεργη»: Και «κότερα» είχε, και Σαλαλέδες που φύγανε από το ΠΑΣΟΚ για να πάνε στον Κόκκαλη είχε και άλλα τέτοια «διαπλοκίστικα» είχε.

Τι να σκεφτεί κανείς, λοιπόν; Οτι υπήρξε ώθηση προς κάποιους βουλευτές να προβούν σε μια κίνηση που θα δημιουργούσε «πρόβλημα» στο ΠΑΣΟΚ και το έπραξαν εν είδει «μηνύματος» προς την ηγεσία του κόμματος εκ μέρους κάποιου επιχειρηματία; Υπάρχουν άραγε επιχειρηματίες που έχουν στο τσεπάκι τους βουλευτές ή υπάρχουν βουλευτές που παίζουν παιχνίδια επιχειρηματιών; Και ότι αυτή η προεργασία κράτησε δυο μήνες; Εμείς απάντηση δεν έχουμε. Ας απαντήσουν αυτοί που ξέρουν και κυρίως αυτοί που υπέγραψαν την πρόταση νόμου. Είναι άλλωστε γνωστοί όλοι τους για τις... κοινωνικές τους ευαισθησίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ