Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Απαγορεύτηκε σε βουλευτή του ΚΚΕ να μιλήσει στους υπαλλήλους!

Το κρούσμα κυβερνητικού «ετσιθελισμού και αυταρχισμού» καταγγέλλει η ΚΟΒ Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου του ΚΚΕ

Κατά το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» ενήργησαν οι αρμόδιοι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, απαγορεύοντας ουσιαστικά στον βουλευτή του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκο να περιοδεύσει χτες στο χώρο! Οπως καταγγέλλει η ΚΟΒ Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου του ΚΚΕ, αρχικά «οι αρμόδιοι, σε συμφωνία "προφανώς" με το αρμόδιο υπουργείο, αρνήθηκαν την περιοδεία, ενώ ύστερα από παλινωδίες και διάφορα προσχήματα "δέχτηκαν" με τον όρο(!) να μιλήσει ο βουλευτής μόνο μ' αυτούς και όχι με τους εργαζόμενους»!

Η ΚΟΒ καταγγέλλει στους εργαζόμενους του Ταμιευτηρίου «το κρούσμα κυβερνητικού ετσιθελισμού και αυταρχισμού», που εκδηλώθηκε με την απαγόρευση στον Αντώνη Σκυλλάκο να «έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους στα κεντρικά γραφεία, για να ενημερωθούν πάνω στα ζητήματα που τους αφορούν σχετικά με τα όσα απειλούν την υπαλληλική τους ιδιότητα, την ίδια την υπηρεσιακή τους υπόσταση, τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα. Πάνω απ' όλα την κυβερνητική προσπάθεια για ιδιωτικοποίηση του Ταμιευτηρίου».

«Είναι ολοφάνερη η ανησυχία - συνεχίζει - που αναδύεται από τέτοιες αντιδημοκρατικές εκδηλώσεις κυβερνητικών και διοικητικών παραγόντων, που στόχο έχουν να αποτρέψουν τους εργαζόμενους από το να ενημερωθούν υπεύθυνα από το ΚΚΕ και να παρεμποδίσουν διεργασίες ανάπτυξης αντιστάσεων και ενωτικών συσπειρώσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τη διαμόρφωση μιας άλλης πολιτικής».

Καταλήγοντας η ΚΟΒ καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να δώσουν την πρέπουσα απάντηση με πρώτη ενέργεια την επιλογή των αντιπροσώπων της ΕΣΑΚ για τα υπηρεσιακά συμβούλια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ