Τρίτη 19 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η ακρίβεια στην αγορά...

«Ανησυχεί» η κυρία Μιλένα Αποστολάκη για τις υπερβολικά, υψηλές, τιμές των κρεάτων στην αγορά. Οχι, βέβαια, γιατί αφαιμάζονται οι καταναλωτές, αλλά για να μη χαλάσει η εικόνα της. Κι όπως, ακούστηκε από έγκυρη πηγή, ζήτησε από τους κρεοπώλες να πουλάνε μέχρι και 2. 999 δραχμές και όχι 3.000 διότι, όταν μπαίνει το τρία μπροστά φαίνεται πολύ «άσχημο»..!

«Ασχημοι» βέβαια, δεν είναι αριθμοί, αλλά η κυβερνητική πολιτική που έχει εκτοξεύσει τις τιμές στα ύψη, καθώς και η άρνηση της κυβέρνησης να πάρει ουσιαστικά μέτρα για την αποκλιμάκωση των τιμών. Η κυρία Αποστολάκη θεωρεί, πάντως, ότι η συμβολή της στη συγκράτηση των τιμών είναι καθοριστικής σημασίας...

Να, τις προάλλες, επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά(!) τη Βαρβάκειο, για να δει και να κάνει τι; Τις τιμές που «πετάνε» ή μήπως να τρομάξει τους κρεοπώλες να τις κατεβάσουν; Πάντως, μετά την αιφνιδιαστική της επίσκεψη στην αγορά, η κυρία υφυπουργός δεν έκανε καμία δήλωση, παρά μόνο σ' έναν τηλεοπτικό σταθμό που είχε ειδοποιήσει η ίδια, για να καλύψει τη βόλτα της. Τους δημοσιογράφους του ρεπορτάζ Εμπορίου απέφυγε να τους δει, διότι, αυτοί, βλέπετε, ξέρουν καλά τι γίνεται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ