Τρίτη 19 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΚΚΙ
Εξελέγη η νέα Πολιτική Γραμματεία

Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΔΗΚΚΙ που βγήκε από το πρόσφατο 1ο τακτικό συνέδριο του κόμματος, συνεδρίασε το Σάββατο και εξέλεξε τη νέα 12μελή Πολιτική Γραμματεία του, τις επιτροπές δεοντολογίας και οικονομικού καθώς και τους υπευθύνους των τομέων. Η ΠΓ αποτελείται από τους: Π. Γαλατσέλη, Μ. Δασκαλάκη, Τ. Θεοχάρη, Τ. Ιντζέ, Σπ. Κουτσουβέλη, Π. Μαντά, Μ. Μπακόπουλο, Χ. Μπίμπαση, Ηλ. Νικολόπουλο, Γ. Παπασίμο, Γ. Ρόκο, Ν. Σαραντόπουλο.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας, που μίλησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΠΕ, αναφερόμενος στην εξαγγελία του Δ. Αβραμόπουλο για τη δημιουργία κόμματος ανέφερε ότι έγινε «κατά απαράδεκτο δημοκρατικά και θεσμικά τρόπο μέσα από την καρδιά του θεσμού της λαϊκής συμμετοχής, το Δήμο της Αθήνας, από τον Δήμαρχο εν ενεργεία». Παράλληλα κατήγγειλε, «την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας» για «την απαράδεκτη απόφασή της», όπως τη χαρακτήρισε «που έγινε μεθοδευμένα για να στηρίξουν αυτή τη νέα πολιτική κίνηση, που έχει μεταξύ άλλων ως στόχο να διευκολύνει την παγκοσμιοποίηση και την προώθηση της νέας τάξης πραγμάτων στην Ελλάδα και στην περιοχή».

Σ' άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Δ. Τσοβόλας ξεκαθαρίζοντας την πολιτική ταυτότητα του κόμματός του ανέφερε ότι το ΔΗΚΚΙ «είναι ένα αριστερό πολιτικό πατριωτικό κίνημα με συγκεκριμένους πολιτικούς προσανατολισμούς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ