Παρασκευή 5 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
Συνεδρίασε και ενέκρινε πεντάμηνο πρόγραμμα

Σειρά πρωτοβουλιών αποφάσισε η ΠΓ του ΣΥΝ που συνεδρίασε χτες, ευελπιστώντας στο να βγάλει το κόμμα από το τέλμα της χρόνιας εσωκομματικής κρίσης και να ενισχύσει τη διακριτή του παρουσία και ρόλο, που τα τελευταία χρόνια συγκλίνουν έως του σημείου της ταύτισης με το κυβερνών κόμμα.

Ετσι, η ΠΓ ενέκρινε το πρόγραμμα πρωτοβουλιών του κόμματος για το προσεχές πεντάμηνο, εκτιμώντας ότι το διάστημα αυτό θα σημειωθούν έντονες πολιτικές και κοινωνικές διεργασίες.

Στην ΠΓ συγκεκριμενοποιήθηκαν οι πρωτοβουλίες που θα πάρει ο ΣΥΝ για την αναθεώρηση του Συντάγματος (συνεντεύξεις Τύπου, συγκεντρώσεις διαλόγου κ.ά.). Αποφασίστηκε στις 20-21 Γενάρη να συνεδριάσει η ΚΠΕ, ενώ την επομένη, στις 22/1, να πραγματοποιηθεί δημόσια πολιτική συγκέντρωση για το κοινωνικό κράτος, την πλήρη απασχόληση και το 35ωρο.

Η ΠΓ ενέκρινε το σχεδιασμό για την προετοιμασία του Συνεδρίου Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα διεξαχθεί το Μάρτη, ενώ το Μάη θα διοργανωθεί δημόσια συζήτηση για τα ζητήματα, που αφορούν στη σύγχρονη ριζοσπαστική Αριστερά στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Τέλος, αποφάσισε το προγραμματικό συνέδριο του ΣΥΝ να γίνει το φθινόπωρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ