Τρίτη 23 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
Γενική Συνέλευση

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Αξ/κών και Υπ/κών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΥΕΑ) καλεί τα μέλη της Ενωσης σε ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει αύριο Τετάρτη 24-1-01 στις 11 π.μ., στην αίθουσα της ΠΟΑΟ, Πειραιώς 6, 4ος όροφος.

Συνεστίαση - πίτα
  • Η Πανελλήνια Ενωση Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ) διοργανώνει συνεστίαση για τα μέλη και τους φίλους της, την Κυριακή 28-1-01 από τις 12 το μεσημέριέως τις 5 μ.μ., στην ταβέρνα «Μουσική Κιβωτός» (Καυταντζόγλου και Δ. Ράλλη 26, Κ. Πατήσια, τηλ.: 22.36.600.
  • Ο «Σύνδεσμος Φίλων του Μουσείου της ΕΠΟΝ» καλεί τα μέλη του και τους φίλους της ΕΠΟΝ να παραβρεθούν στο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας αύριο Τετάρτη 24-1-01 από τη 1 το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ., στο ιστορικό σπίτι όπου έγινε η ίδρυση της ΕΠΟΝ (Δουκίσσης Πλακεντίας 3, Αμπελόκηποι).
Εκθεση

Εγκαινιάστηκε χθες έκθεση Φωτογραφίας και Ντοκουμέντων από τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του λαού μας, που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Κυψέλης και το Παράρτημα Κυψέλης της ΠΕΑΕΑ. Η έκθεση, που περιλαμβάνει και αντιστασιακό βιβλίο, θα λειτουργήσει έως τις 9 Φλεβάρη, τις μέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 6.30 έως τις 8.30 μ.μ.

Ειδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Φλεβάρη στις 6 μ.μ., στην οποία θα μιλήσουν αγωνιστές εξόριστοι της Μακρονήσου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ