Σάββατο 3 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΙΩΝΙΑ»
Ανοιχτή σύσκεψη για τα προβλήματα του δήμου

Τα σημαντικά προβλήματα, τα οποία έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στο Δήμο της Νέας Ιωνίας, θα συζητηθούν τη Δευτέρα 5/2 μετά από πρόσκληση της παράταξης «Δημοκρατική Προοδευτική Ιωνία» (ΔΗΠΙ) που γίνεται στα πλαίσια της τακτικής επαφής και ενημέρωσης με τους κατοίκους του δήμου. Η σύσκεψη θα γίνει στις 6 μ.μ. στον κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑΣ».

Ενα από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν την ανοιχτή σύσκεψη θα είναι η διεκδίκηση για την απαλλοτρίωση των εργοστασίων «ΕΛΛΗΝΙΔΑ» και «ΕΡΙΟΤΕΚ ΑΕ» για να δημιουργηθούν σχολεία και χώροι πρασίνου. Επίσης, η ανακατασκευή του δημοτικού σταδίου της Ν. Ιωνίας ώστε να ξεπεραστούν τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες του δήμου. Οι πολιτικές εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στη διάρκεια του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου του 2001, για την εκλογή των οργάνων διοίκησης του δήμου. Το πρόβλημα καταβολής αποζημίωσης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πλατείας Παπαφλέσσα στα Πευκάκια. Τη σύσκεψη θα απασχολήσουν και οι εξελίξεις στην περιοχή Ομορφοκλησιάς (Βεΐκου).

Τέλος, η ΔΗΠΙ θα προχωρήσει σε προγραμματισμό δράσης για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων από κοινού με τους κατοίκους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ