Τετάρτη 14 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΛΗΜΝΟΥ
Συγκέντρωση - ενημέρωση για τις αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου

Συγκέντρωση - σύσκεψη με τους επαγγελματίες και βιοτέχνες της Λήμνου πραγματοποίησε προχτές η Αχτιδική Επιτροπή του νησιού, για την ενημέρωση επάνω στις αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λήμνου και η γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου. Από τη μεριά της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ μίλησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών του νομού Λέσβου και ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου, αναπτύσσοντας τις θέσεις και προτάσεις του ΚΚΕ για δημιουργία συνεταιριστικών ενώσεων των μικρών επιχειρήσεων, για δημιουργία εθνικού φορέα θαλάσσιων συγκοινωνιών όσον αφορά στη σύνδεση και ανάπτυξη των νησιών του Αιγαίου και για τους κοινούς αγώνες των ΕΒΕ με τους εργαζόμενους και τους αγρότες ως τη μόνη διέξοδο από την οικονομική κρίση που μαστίζει τα μεσαία λαϊκά στρώματα.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος. Οι εκπρόσωποι των ΕΒΕ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στα προβλήματά τους και αναφέρθηκαν στα σπουδαιότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη Λήμνο.

Οι εκπρόσωποι τόσο της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου όσο και της Αχτιδικής Επιτροπής Λήμνου του ΚΚΕ δεσμεύτηκαν να προωθήσουν τα προβλήματα των ΕΒΕ στη Βουλή μέσω του βουλευτή του ΚΚΕ στο νομό Στ. Σκοπελίτη και τόνισαν για μια ακόμα φορά ότι λύσεις μπορούν να εξευρεθούν μόνο με ενωμένους και συνεχείς αγώνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ