Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΡΙΝΙΟ
Οι συνταξιούχοι ζητούν αναβάθμιση του ΙΚΑ

Τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών του ΙΚΑ Αγρινίου, με ταυτόχρονη ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού όλων των ειδικοτήτων, ζητεί σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Αγρινίου.

Ο Σύνδεσμος διαμαρτύρεται για τις παρεχόμενες υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ Αγρινίου και χαρακτηρίζει απαράδεκτο έως προσβλητικό τον τρόπο παροχής αριθμού προτεραιότητας στους ασφαλισμένους και κυρίως στους συνταξιούχους, «που είναι αναγκασμένοι να συνωστίζονται σε ουρές στους διαδρόμους του ΙΚΑ για την εξασφάλιση αυτού του αριθμού». Διαμαρτύρεται επίσης για τη συμπεριφορά ορισμένων γιατρών που αρνούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους δεν καταφέρουν να αποκτήσουν το νούμερο προτεραιότητας. «Διευκρινίζουμε, τονίζουν οι συνταξιούχοι, ότι δεν απαιτούμε κάτι που υπερβαίνει τις συμβατικές τους υποχρεώσεις και πάντα μέσα στο υπηρεσιακό τους ωράριο».

«Οι ειδικότητες οφθαλμιάτρων είναι μόνο για κολλύρια, γιατί τα υπάρχοντα μηχανήματα είναι πεπαλαιωμένα και άχρηστα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους ωτορινολαρυγγολόγους» επισημαίνει ο Σύνδεσμος. Τονίζει, τέλος, ότι το μέγεθος του προβλήματος γνωρίζει, από έλεγχο που πραγματοποίησε στο κατάστημα του ΙΚΑ, η υποδιοικητής του ΙΚΑ Ε. Χατζηανδρέου, η οποία ωστόσο δεν έλαβε μέτρα για τη βελτίωση της κατάστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ