Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αποκριάτικες εκδηλώσεις

Με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακή και λαϊκή μουσική και χορούς από τα τμήματα του πνευματικού κέντρου της πόλης θα υποδεχτεί ο Δήμος Καισαριανής όσους επιλέξουν να γιορτάσουν εκεί την Καθαρή Δευτέρα. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. στο πάρκο του Αϊ Γιάννη (κοντά στο τέρμα του λεωφορείου Καισαριανής 224) και θα μοιραστούν δωρεάν νηστίσιμα και κρασί.

Δήμος Ζωγράφου: Λαϊκό γλέντι με τον Μπάμπη Τσέρτο και το συγκρότημά του σε λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια αλλά και νηστίσιμα, φασολάδα, λαγάνα και κρασί θα απολαύσουν όσοι πάνε την Καθαρή Δευτέρα, στις 11.00 π.μ., στην πλατεία Θ. Κολοκοτρώνη, στου Ζωγράφου.

Χαλκίδα: Αποκριάτικο ξεφάντωμα για όλες τις ηλικίες διοργανώνει ο Δήμος Χαλκιδέων. Την Κυριακή στις 9.30-11.00 π.μ. στην κεντρική πλατεία, όλους τους μικρούς θα περιμένουν κλόουν, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί, ακροβάτες, διαγωνισμοί αλλά και πλούσια δώρα. Θα ακολουθήσει συναυλία με το συγκρότημα «ΝΑΜΑ» και στη συνέχεια χορευτικό φλαμέγκο από τη Δημοτική Σχολή Χορού. Την Καθαρή Δευτέρα σε τρεις γειτονιές (πλατεία Αγίου Νικολάου, Φρούριο Κανήθου και Δοκό), θα προσφέρονται εδέσματα της μέρας και θα παίξουν μουσικοί από τη σχολή Παραδοσιακών Οργάνων και η Φιλαρμονική του Δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ