Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παραδόθηκε από τύψεις

Παραδόθηκε χτες στη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ο οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και άφησε αβοήθητο το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή των Σφαγείων τον 21χρονο πεζό Ματθαίο Χατζόπουλο. Οπως κατέθεσε στην αστυνομία ο οδηγός Αργ. Τσιτσόπουλος, 33 ετών, ένιωσε τύψεις όταν συνειδητοποίησε το τραγικό τέλος που είχε ο 21χρονος και αποφάσισε να παραδοθεί.

Ο Ματθαίος Χατζόπουλος παρασύρθηκε από το φορτηγό του Τσιτσόπουλου και στη συνέχεια χτυπήθηκε και διαμελίστηκε από άλλα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν και κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Χωρίς όμως και οι οδηγοί αυτών των αυτοκινήτων να σταματήσουν και γι' αυτό αναζητούνται από την Αστυνομία.

Το τραγικό αυτό ατύχημα αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Κατερίνης στην περιοχή των Σφαγείων, όπου λειτουργούν δεκάδες νυχτερινά κέντρα. Η οδός όπου κινούνται πολλές εκατοντάδες κόσμου κάθε βράδυ δε φωτίζεται επαρκώς, τα φανάρια για τους πεζούς είναι ελάχιστα και η αστυνόμευση ελλιπέστατη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ